Dé CV Database met direct beschikbare kandidaten

Werkgevers

Uw eigen Gratis CV Database

Tussen vele kandidaten eenvoudig de juiste vinden… Kosteloos! U krijgt in één oogopslag een overzicht van de beste kandidaten. De CV’s zijn up-to-date, volledig ingevuld en reeds door professionals gescreend. U weet dus één ding zeker: iedere passende kandidaat in deze database is de moeite van het bekijken waard!

 

De juiste kandidaat vinden…

U logt kosteloos en zonder verplichtingen in. U zoekt in de database naar een geschikte kandidaat door eenvoudig het zoekprofiel in te vullen. Daarna krijgt u een overzicht met geschikte kandidaten te zien. Zit er een kandidaat tussen die u aanspreekt? Geef dit via de button aan en de intermediair neemt rechtstreeks contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf rechtstreeks contact opnemen met de intermediair. En blijkt dat het matcht? Dan handelt u alles direct met de intermediair af. Ongeacht of u het nieuwe personeelslid in dienst neemt of kiest voor een flexibel arbeidscontract…

 

Wanneer de kandidaat er nú niet tussen zit

Vind u nu geen kandidaat die bij uw vacature past? Dan hebben we daar ook een oplossing voor! Geef aan dat u op de hoogte gehouden wilt worden en u ontvangt automatisch een bericht wanneer er een kandidaat is toegevoegd die voldoet aan uw zoekprofiel. U leest het: het zoeken én vinden van de juiste kandidaat ging nog nooit zo gemakkelijk en snel!

 

De Voordelen:

  • Gratis toegang tot een professionele database
  • Ruime keuze uit professionals die direct inzetbaar zijn
  • Volledige en up-to-date CV’s van gescreende professionals
  • Breed aanbod van profielen en diverse zoekfilters
  • Bewaar uw zoekopdrachten en bekeken CV’s
  • Direct contact met intermediairs
  • Selecteer kandidaten op basis van uitzenden, detacheren of werving & selectie

 

Direct kandidaten selecteren uit de CV database

U bent 1 stap verwijderd van het selecteren van de juiste kandidaat binnen de CV database van CV Linc. Meld u direct aan voor een Gratis account.

 

Account aanmaken